Navigacija

Vukobratovićevi dani robotike

Sa zadovoljstvom najavljujemo manifestaciju "Vukobratovićeve dane robotike" koji će se održati od 24. do 26. novembra 2023. godine u zgradi Tehničkog fakulteta. Ova prestižna manifestacija predstavlja spoj inovacija, tehnologije i edukacije, okupljajući stručnjake, studente i ljubitelje robotike iz zemlje i regiona.
Manifestaciju organizuju udruženje Dečiji inovacioni centar uz podršku Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Tokom trodnevnog događaja, posetioci će imati priliku da učestvuju u interaktivnim izložbama, radionicama robotike, elektronike i programiranja, kao i da prate panele i predavanja iz oblasti tehnologije. Centralni deo manifestacije čini takmičenje u robotici, sa zadacima prilagođenim različitim starosnim grupama.

Zahvaljujući podršci Ministarstva turizma i omladine, Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, kao i kompanije Yandex, generalnog tech partnera manifestacije, narednog vikenda "Vukobratovićevi dani robotike" postaju epicentar tehnoloških inovacija i edukacije.

Prijave za predavanja i panele su na linku https://forms.gle/kjQJCTqnaKrDk4cTA

"Vukobratovićevi dani robotike" nisu samo lokalni događaj; oni okupljaju takmičare iz Makedonije, Bosne i Crne Gore, promovišući nauku među mladima i jačajući regionalnu saradnju u oblasti inovativnih tehnologija.

Pridružite nam se na ovom jedinstvenom događaju i budite deo inovacija koje spajaju generacije!
Kompletnu agendu možete pogledati na sajtu i instagram stranici manifestacije.

Više informacija na sajtu   www.vukobratovicevidani.rs