Навигација

Вукобратовићеви дани роботике

Са задовољством најављујемо манифестацију "Вукобратовићеве дане роботике" који ће се одржати од 24. до 26. новембра 2023. године у згради Техничког факултета. Ова престижна манифестација представља спој иновација, технологије и едукације, окупљајући стручњаке, студенте и љубитеље роботике из земље и региона.
Манифестацију организују удружење Дечији иновациони центар уз подршку Електротехничког факултета Универзитета у Београду.

Током тродневног догађаја, посетиоци ће имати прилику да учествују у интерактивним изложбама, радионицама роботике, електронике и програмирања, као и да прате панеле и предавања из области технологије. Централни део манифестације чини такмичење у роботици, са задацима прилагођеним различитим старосним групама.

Захваљујући подршци Министарства туризма и омладине, Министарства науке, технолошког развоја и иновација, као и компаније Yандеx, генералног tech партнера манифестације, наредног викенда "Вукобратовићеви дани роботике" постају епицентар технолошких иновација и едукације.

Пријаве за предавања и панеле су на линку https://forms.gle/kjQJCTqnaKrDk4cTA

"Вукобратовићеви дани роботике" нису само локални догађај; они окупљају такмичаре из Македоније, Босне и Црне Горе, промовишући науку међу младима и јачајући регионалну сарадњу у области иновативних технологија.

Придружите нам се на овом јединственом догађају и будите део иновација које спајају генерације!
Комплетну агенду можете погледати на сајту и инстаграм страници манифестације.

Више информација на сајту   www.vukobratovicevidani.rs