Navigacija

Dobrodošao u tim H-Bridges!

Poštovani,

Laboratorija za digitalno upravljanje energetskim pretvaračima i pogonima poziva Vas da se priključite timu studenata H-Bridges koji učestvuje na svetskom univerzitetskom takmičenju "International Future Energy Challenge" (IFEC) - http://energychallenge.weebly.com/.

Takmičenje studentima pruža jedinstvenu priliku da se kroz praktičan rad u timu upoznaju sa novim tehnologijama i prođu kroz proces razvoja proizvoda. Glavna aktivnost tima je rad na multidisciplinarnom projekatu koji objedinjuje oblasti: energetika, elektronika, automatika, obrada signala, programiranje, upravljanje finansijama/resursima i marketing.

Zadatak IFEC takmičenja za 2024. godinu je projektovanje i izrada Stereo Audio Pojačavača u prekidačkom režimu. Ova tema izaziva učesnike da konstruišu pojačavač koji prevazilazi postojeća rešenja. Neki od zahteva su odličan kvalitet zvuka i kontrola izobličenja, optimizacija efikasnosti i gustine snage.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na prvom zajedničkom sastanku koji će biti održan 1. septembra od 16č u amfiteatru 56.

Na našem sajtu ( https://h-bridges.etf.bg.ac.rs/ ) možete pronaći više informacija o timu kao i gugl formu (https://forms.gle/7AS1yEnjnGQSpDKa8) preko koje se možete prijaviti za ovogodišnji tim.

Za sva dodatna pitanja slobodno nam se obratite putem mejl adrese h-bridges@student.etf.bg.ac.rs ili nas posetite u Laboratorijama 19 i 29.
Čekamo Vas.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2817/4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2817/5.jpg