Навигација

Добродошао у тим H-Bridges!

Поштовани,

Лабораторија за дигитално управљање енергетским претварачима и погонима позива Вас да се прикључите тиму студената H-Bridges који учествује на светском универзитетском такмичењу "International Future Energy Challenge" (IFEC) - http://energychallenge.weebly.com/.

Такмичење студентима пружа јединствену прилику да се кроз практичан рад у тиму упознају са новим технологијама и прођу кроз процес развоја производа. Главна активност тима је рад на мултидисциплинарном пројекату који обједињује области: енергетика, електроника, аутоматика, обрада сигнала, програмирање, управљање финансијама/ресурсима и маркетинг.

Задатак IFEC такмичења за 2024. годину је пројектовање и израда Стерео Аудио Појачавача у прекидачком режиму. Ова тема изазива учеснике да конструишу појачавач који превазилази постојећa решења. Неки од захтева су одличан квалитет звука и контрола изобличења, оптимизација ефикасности и густине снаге.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже на првом заједничком састанку који ће бити одржан 1. септембра од 16ч у амфитеатру 56.

На нашем сајту ( https://h-bridges.etf.bg.ac.rs/ ) можете пронаћи више информација о тиму као и гугл форму (https://forms.gle/7AS1yEnjnGQSpDKa8) преко које се можете пријавити за овогодишњи тим.

За сва додатна питања слободно нам се обратите путем мејл адресе h-bridges@student.etf.bg.ac.rs или нас посетите у Лабораторијама 19 и 29.
Чекамо Вас.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2817/4.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2817/5.jpg