Navigacija

IEEE PowerTech Belgrade 2023

Danas je otvorena jedna od najprestižnijih svetskih konferencija iz oblasti energetike, IEEE PowerTech, koja je okupila više od 500 učesnika iz 46 zemalja širom sveta. Organizatori su udruženja IEEE, IEEE Power & Energy Society i Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Beogradu.

Powertech, koji je poznat kao jedan od najvažnijih događaja u oblasti energetskog inženjeringa i nauke, okuplja vodeće stručnjake iz industrije, istraživače, inženjere i studente.

Ove godine, na PowerTech-u biće izloženo preko 300 radova koji pokrivaju širok spektar tema uključujući obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, elektroenergetske sisteme, pametne mreže, energetsku politiku i mnoge druge oblasti od interesa.

Pored prezentacija istraživačkih radova, konferencija PowerTech će organizovati i niz panel diskusija, radionica i predavanja koja će dodatno obogatiti sadržaj događaja. Učesnici će imati priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnološkim dostignućima, razmene ideje sa vodećim stručnjacima u industriji i steknu uvid u najnovije trendove u oblasti energetike.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2798/opening_2.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2798/opening1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2798/opening_3.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2798/otvaranje_9.JPG