Навигација

IEEE PowerTech Belgrade 2023

Данас је отворена једна од најпрестижнијих светских конференција из области енергетике, IEEE PowerTech, која је окупила више од 500 учесника из 46 земаља широм света. Организатори су удружења IEEE, IEEE Power & Energy Society и Електротехнички факултет Универзитета у Београду.

Powertech, који је познат као један од најважнијих догађаја у области енергетског инжењеринга и науке, окупља водеће стручњаке из индустрије, истраживаче, инжењере и студенте.

Ове године, на PowerTech-у биће изложено преко 300 радова који покривају широк спектар тема укључујући обновљиве изворе енергије, енергетску ефикасност, електроенергетске системе, паметне мреже, енергетску политику и многе друге области од интереса.

Поред презентација истраживачких радова, конференција PowerTech ће организовати и низ панел дискусија, радионица и предавања која ће додатно обогатити садржај догађаја. Учесници ће имати прилику да се упознају са најновијим технолошким достигнућима, размене идеје са водећим стручњацима у индустрији и стекну увид у најновије трендове у области енергетике.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2798/opening_2.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2798/opening1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2798/opening_3.JPG
  • /uploads/attachment/vest/2798/otvaranje_9.JPG