Navigacija

Red Hat Academy

Poštovane kolege,

Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da je Elektrotehnički fakultet u saradnji sa kompanijom RedHat i IBM obezbedio mogućnost koriščenja Red Hat Academy programa za sve naše studente.
Program edukacione platforme Red Hat Academy je namenjen upoznavanju i savladavanju tehnološkog ekosistema koje kompanija Red Hat nudi kroz svoj asortiman proizvoda, počevši od Red Hat Enterprise Linux distribucije, preko razvojnih platformi za enterprise grade software development kao i Cloud tehnologija.
Detaljne informacije možete naći na stranici [Red Hat Academy] gde se možete obavestiti o programu i sadržaju koji je u ponudi.
Takođe na navedenom portalu možete i napraviti Vaš Red Hat nalog, obavezno sa vašim studentskim nalogom (username@student.etf.bg.ac.rs) koji je neophodan da bi ste mogli da se prijavite za program akademije.
Pored svih informacija na portalu, podrška je dostupna i preko email adrese rha@etf.bg.ac.rs koja je oficijelni način za komunikaciju vezanu za ovaj program na našem Fakultetu.
Pored navedenog organizovana je i zajednička online prezentacija od strane našeg fakulteta i Red Hat Academy organizacije za sve zainteresovane na kome će biti zvanična prezentacija platforme i njenih mogućnosti i potencijala, link za registraciju: red-hat-academy.
Nadamo se da će Vam ovaj program pomoći u daljem ostvarenju karijere i želimo Vam puno uspeha.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2720/bannerF.jpg