Навигација

Red Hat Academy

Поштоване колеге,

Имамо задовољство да вас обавестимо да је Електротехнички факултет у сарадњи са компанијом RedHat и IBM обезбедио могућност коришчења Red Hat Academy програма за све наше студенте.
Програм едукационе платформе Red Hat Academy је намењен упознавању и савладавању технолошког екосистема које компанија Red Hat нуди кроз свој асортиман производа, почевши од Red Hat Enterprise Linux дистрибуције, преко развојних платформи за enterprise grade software development као и Cloud технологија.
Детаљне информације можете наћи на страници [Red Hat Academy] где се можете обавестити о програму и садржају који је у понуди.
Такође на наведеном порталу можете и направити Ваш Red Hat nalog, обавезно са вашим студентским налогом (username@student.etf.bg.ac.rs) који је неопходан да би сте могли да се пријавите за програм академије.
Поред свих информација на порталу, подршка је доступна и преко емаил адресе rha@etf.bg.ac.rs која је официјелни начин за комуникацију везану за овај програм на нашем Факултету.
Поред наведеног организована је и заједничка онлине презентација од стране нашег факултета и Red Hat Academy организације за све заинтересоване на коме ће бити званична презентација платформе и њених могућности и потенцијала, линк за регистрацију: red-hat-academy.
Надамо се да ће Вам овај програм помоћи у даљем остварењу каријере и желимо Вам пуно успеха.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2720/bannerF.jpg