Navigacija

Otvoren je 18. po redu JobFair

Zgrada Tehničkih fakulteta je i ove godine domaćin osamnaestog po redu JobFair-a. Ova tradicija je, zbog pandemije, u protekle dve godine imala online koncept, da bi ove godine privukla rekordni broj komapnija.

Eminentne kompanije koje su zlatni, srebrni ili bronzani partneri ove produktivne organizacije, predstaviće se 7. i 8. novembra studentima na više od 60 štandova. Takođe, za studente će biti organizovana interaktivna predavanja i radionice koje će ih usmeriti na sticanje veština van naučnog domena, kao što su sastavljanje CV-a i pripreme za poslovne intervjue.

Otvaranje ovog skupa pozdravili su kako predstavnici kompanija, tako i rukovodstvo Elektrotehničkog i Mašinskog fakulteta.

Ovom prilikom je doc. dr Mileta Žarković, prodekan za saradnju sa privredom ETF-a, istakao značaj ovakvih događaja, prisećajući se i pisanja svog prvog motivacionog pisma na ovakvom događaju. Pozdravio je kompanije učesnice i posebno pohvalio studentske organizacije EESTEC i BEST koje su svojom kreativnošću i organizovanim veštinama uspele da JobFair, sa sada već punoletnom tradicijom, dovedu do zavidnog niova.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2675/Slika1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2675/Slika2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2675/slika3.jpg