Навигација

Отворен је 18. по реду JobFair

Зграда Техничких факултета је и ове године домаћин осамнаестог по реду JobFair-а. Ова традиција је, због пандемије, у протекле две године имала online концепт, да би ове године привукла рекордни број комапнија.

Еминентне компаније које су златни, сребрни или бронзани партнери ове продуктивне организације, представиће се 7. и 8. новембра студентима на више од 60 штандова. Такође, за студенте ће бити организована интерактивна предавања и радионице које ће их усмерити на стицање вештина ван научног домена, као што су састављање CV-a и припреме за пословне интервјуе.

Отварање овог скупа поздравили су како представници компанија, тако и руководство Електротехничког и Машинског факултета.

Овом приликом је доц. др Милета Жарковић, продекан за сарадњу са привредом ЕТФ-а, истакао значај оваквих догађаја, присећајући се и писања свог првог мотивационог писма на оваквом догађају. Поздравио је компаније учеснице и посебно похвалио студентске организације EESTEC и BEST које су својом креативношћу и организованим вештинама успеле да JobFair, са сада већ пунолетном традицијом, доведу до завидног ниова.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2675/Slika1.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2675/Slika2.jpg
  • /uploads/attachment/vest/2675/slika3.jpg