Navigacija

H-Bridges tim ETF-a 2022/23

Poštovani,

Laboratorija za digitalno upravljanje pretvaračima i pogonima Vas poziva da se priključite timu studenata H-Bridges koji učestvuje na svetskom univerzitetskom takmičenju "International Future Energy Challenge" (IFEC) - http://energychallenge.weebly.com/.

Takmičenje studentima pruža jedinstvenu priliku da se kroz praktičan rad u timu upoznaju sa novim tehnologijama i prođu kroz proces razvoja proizvoda. Glavna aktivnost tima je rad na multidisciplinarnom projekatu koji objedinjuje oblasti: energetika, elektronika, automatika, obrada signala, programiranje, upravljanje finansijama/resursima i marketing.

Tema ovogodišnjeg projetka je Solid State Transformer, integracija mašine i energetske elektronike u cilju formiranja kompaktnih, jeftinih i robusnih rešenja u prenosnoj mreži, sa Plug and Play konceptom.  Osnovni zahtevi takmičenja nalaze se na linku http://energychallenge.weebly.com/ifec-2023.html.

Pozivamo sve zainteresovane da nam se pridruže na prvom zajedničkom sastanku, o tačnom datumu i sali bićete naknadno obavešteni. Možete se prijaviti za tim putem forme u nastavku: (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGdBsXjswbKHZ1xwV_Nnj_TpSakKv8Lwn9oBWijTmMON2DPg/viewform)

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem mejl adrese h-bridges@student.etf.bg.ac.rs, sajta (https://h-bridges.etf.bg.ac.rs/), društvenih mreža ili nas posetite u Laboratoriji 19.
Čekamo Vas.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2589/Ifec2023.jpg