Навигација

H-Bridges тим ЕТФ-а 2022/23

Поштовани,

Лабораторија за дигитално управљање претварачима и погонима Вас позива да се прикључите тиму студената H-Bridges који учествује на светском универзитетском такмичењу "International Future Energy Challenge" (IFEC) - http://energychallenge.weebly.com/.

Такмичење студентима пружа јединствену прилику да се кроз практичан рад у тиму упознају са новим технологијама и прођу кроз процес развоја производа. Главна активност тима је рад на мултидисциплинарном пројекату који обједињује области: енергетика, електроника, аутоматика, обрада сигнала, програмирање, управљање финансијама/ресурсима и маркетинг.

Тема овогодишњег пројетка је Solid State Transformer, интеграција машине и енергетске електронике у циљу формирања компактних, јефтиних и робусних решења у преносној мрежи, са Plug and Play концептом.  Основни захтеви такмичења налазе се на линку http://energychallenge.weebly.com/ifec-2023.html.

Позивамо све заинтересоване да нам се придруже на првом заједничком састанку, o тачном датуму и сали бићете накнадно обавештени. Можете се пријавити за тим путем форме у наставку: (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGdBsXjswbKHZ1xwV_Nnj_TpSakKv8Lwn9oBWijTmMON2DPg/viewform)

За сва додатна питања можете нас контактирати путем мејл адресе h-bridges@student.etf.bg.ac.rs, сајта (https://h-bridges.etf.bg.ac.rs/), друштвених мрежа или нас посетите у Лабораторији 19.
Чекамо Вас.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2589/Ifec2023.jpg