Navigacija

Zum kafica - 45 minuta o značaju profesionalnog usavršavanja za uspešan razvoj inženjerske karijere - Globalna perspektiva

Usled ubrzanog tehnološkog razvoja, važno je blagovremeno razmišljati i planirati razvoj karijere koja će biti uzbudljiva, izazovna, mudra i nagrađujuća. Nova Zum kafica planirana u utorak 22. marta 2022. u 13 časova će pružiti uvide u vodeći globalni trend u oblasti međunarodnih standarda u inženjerskoj struci, ali i lične primere, perspektivu i iskustva govornice na ovu temu.

Andrea Šehić se školovala na vodećim univerzitetima u zemlji i inostranstvu, živela u SAD-u gde je dvaput magistrirala i radila za državno ministarstvo razvoja. Prihvata poziv da se vrati u Srbiju 2009. godine i sa pozicije izvršne direktorke tada tek osnovane Nacionalne Asocijacije inženjera konsultanata  ”FIDIC” u Srbiji, razvija oblast međunarodnih standarda u inženjerskom sektoru u Srbiji i regionu. Nakon nepunih devet godina na poziciji, i po prvi put u istoriji ”FIDIC” organizacije kao direktor nacionalnog ogranka postaje članica Upravnog odbora na globalnom nivou. Od 2021. nastavlja da gradi međunarodnu karijeru iz svetskog sedišta ”FIDIC-a” (Međunarodni savez inženjera konsultanata FIDIC - Fédération International Des Ingénieurs – Conseils) u Ženevi kao savetnica za edukaciju, treninge i razvoj. Strastvena putnica, piše doktorat i raduje se novim izazovima!

Prijavite se i postavite pitanje  putem ovog  linka  https://forms.office.com/r/Yj9U4c7Ynm

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana.

„Zum kafica – 45 minuta sa … “ predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2524/vizual-AS.png