Навигација

Зум кафица - 45 минута о значају професионалног усавршавања за успешан развој инжењерске каријере - Глобална перспектива

Услед убрзаног технолошког развоја, важно је благовремено размишљати и планирати развој каријере која ће бити узбудљива, изазовна, мудра и награђујућа. Нова Зум кафица планирана у уторак 22. марта 2022. у 13 часова ће пружити увиде у водећи глобални тренд у области међународних стандарда у инжењерској струци, али и личне примере, перспективу и искуства говорнице на ову тему.

Андреа Шехић се школовала на водећим универзитетима у земљи и иностранству, живела у САД-у где је двапут магистрирала и радила за државно министарство развоја. Прихвата позив да се врати у Србију 2009. године и са позиције извршне директорке тада тек основане Националне Асоцијације инжењера консултаната  ”FIDIC” у Србији, развија област међународних стандарда у инжењерском сектору у Србији и региону. Након непуних девет година на позицији, и по први пут у историји ”FIDIC” организације као директор националног огранка постаје чланица Управног одбора на глобалном нивоу. Од 2021. наставља да гради међународну каријеру из светског седишта ”FIDIC-а” (Међународни савез инжењера консултаната FIDIC - Fédération International Des Ingénieurs – Conseils) у Женеви као саветница за едукацију, тренинге и развој. Страствена путница, пише докторат и радује се новим изазовима!

Пријавите се и поставите питање  путем овог  линка  https://forms.office.com/r/Yj9U4c7Ynm

Дружење је намењено студентима свих факултета у саставу Универзитета у Београду на свим нивоима студија и онима који су завршили студије у последњих годину дана.

„Зум кафица – 45 минута са … “ представља онлајн формат програма каријерног вођења и саветовања младих, који смо развили у Центру за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду, у жељи да останемо доступни (и на даљину) својим старим и новим корисницима.

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2524/vizual-AS.png