Navigacija

Sporazum o poslovnoj saradnji između Ministarstva unutrašnjih poslova i sedam visokoškolskih ustanova među kojima je Elektrotehnički fakultet

Ministar unutrašnjih poslova potpisao je 24. januara 2022. godine Sporazum o poslovnoj saradnji između Ministarstva unutrašnjih poslova i sedam visokoškolskih ustanova među kojima je Elektrotehnički fakultet. Na osnovu potpisanog Sporazuma biće omogućena stručna praksa, naučno-stručna saradnja i stipendiranje studenata. Sporazum je potpisan sa Matematičkim, Mašinskim, Elektrotehničkim, Saobraćajnim i Fakultetom organizacionih nauka u Beogradu, kao i sa Elektronskim fakultetom u Nišu i Fakultetom tehničkih nauka u Novom Sadu.

Po potpisivanju Sporazuma, ministar unutrašnjih poslova naglasio je da je Ministarstvo unutrašnjih poslova okrenuto ka ulaganju u budućnost, u jačanje svojih kapaciteta, ali i preduzimanju koraka koji će omogućiti da u danima koji dolaze imamo stručne, obučene kadrove, koji će umeti i biti sposobni i spremni da odgovore na sve nove izazove koje ta budućnost donosi.

Snimak sa potpisivanja Sporazuma možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=BDzyrX6Wazs&t=3s