Навигација

Споразум о пословној сарадњи између Министарства унутрашњих послова и седам високошколских установа међу којима је Електротехнички факултет

Министар унутрашњих послова потписао је 24. јануара 2022. године Споразум о пословној сарадњи између Министарства унутрашњих послова и седам високошколских установа међу којима је Електротехнички факултет. На основу потписаног Споразума биће омогућена стручна пракса, научно-стручна сарадња и стипендирање студената. Споразум је потписан са Математичким, Машинским, Електротехничким, Саобраћајним и Факултетом организационих наука у Београду, као и са Електронским факултетом у Нишу и Факултетом техничких наука у Новом Саду.

По потписивању Споразума, министар унутрашњих послова нагласио је да је Министарство унутрашњих послова окренуто ка улагању у будућност, у јачање својих капацитета, али и предузимању корака који ће омогућити да у данима који долазе имамо стручне, обучене кадрове, који ће умети и бити способни и спремни да одговоре на све нове изазове које та будућност доноси.

Снимак са потписивања Споразума можете погледати на следећем линку: https://www.youtube.com/watch?v=BDzyrX6Wazs&t=3s