Navigacija

H-Bridges tim ETF-a 2020/21

Laboratorija za digitalno upravljanje energetskim pretvaračima i pogonima i ove godine formira tim studenata za svetsko univerzitetsko takmičenje International Future Energy Challenge (IFEC). 

Ovo takmičenje predstavlja jedinstvenu priliku studentima da se kroz praktičan rad u timu upoznaju sa novim tehnologijama i doprinesu njihovom razvoju. Aktivnosti tima podrazumevaju rad na jednogodišnjem multidisciplinarnom projekatu koji objedinjuje sledeće oblasti: energetika, elektronika, automatika, obrada signala, programiranje, finansije i marketing. Ovogodišnji zadatak je razvoj i projektovanje solarnog invertora 3000W sa implementacijom u realnim ambijentalnim uslovima.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju online sastanku 17.8. od 12č na kojem će se održati uvodna prezentacija H-Bridges tima za narednu sezonu. Link poziv na sastanak se prosleđuje putem mejla 17.8. u prepodnevnim časovima.
Vašu mejl adresu možete ostaviti na priloženoj google formi (link - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqaQw06pVV3ZEeVYQiApPPo6CGIQWPLD9CkJA0qMvC6Pk3Hw/viewform).
Više informacija mozete naći na našem sajtu www.h-bridges.etf.bg.ac.rs.
Kontakt za dodatna pitanja: milic.aleksandar@etf.rs

Slike

  • /uploads/attachment/vest/2266/large_BordoLogo.png