Навигација

H-Bridges тим ЕТФ-а 2020/21

Лабораторија за дигитално управљање енергетским претварачима и погонима и ове године формира тим студената за светско универзитетско такмичење International Future Energy Challenge (IFEC). 

Ово такмичење представља јединствену прилику студентима да се кроз практичан рад у тиму упознају са новим технологијама и допринесу њиховом развоју. Активности тима подразумевају рад на једногодишњем мултидисциплинарном пројекату који обједињује следеће области: енергетика, електроника, аутоматика, обрада сигнала, програмирање, финансије и маркетинг. Овогодишњи задатак је развој и пројектовање соларног инвертора 3000W са имплементацијом у реалним амбијенталним условима.

Позивамо све заинтересоване да присуствују онлине састанку 17.8. од 12ч на којем ће се одржати уводна презентација H-Bridges тима за наредну сезону. Линк позив на састанак се прослеђује путем мејла 17.8. у преподневним часовима.
Вашу мејл адресу можете оставити на приложеној гоогле форми (линк - https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScqaQw06pVV3ZEeVYQiApPPo6CGIQWPLD9CkJA0qMvC6Pk3Hw/viewform).
Више информација мозете наћи на нашем сајту www.h-bridges.etf.bg.ac.rs.
Контакт за додатна питања: milic.aleksandar@etf.rs

Слике

  • /uploads/attachment/vest/2266/large_BordoLogo.png