Navigacija

Prijava ispita za junski ispitni rok i prvi deo julskog ispitnog roka

Studentske

Prijava ispita za junski ispitni rok i prvi deo julskog ispitnog roka preko servisa eStudent je od ponedeljka 25. maja do petka, 29. maja 2020. godine.

Prijava ispita za drugi deo julskog ispitnog roka je u posebnom terminu, od 22. do 26. juna.

U junskom ispitnom roku polažu se ispiti iz predmeta prolećnog semestra. U prvom delu julskog ispitnog roka polažu se isključivo ispiti iz predmeta jesenjeg semestra. U drugom delu julskog ispitnog roka polažu se ispiti iz predmeta prolećnog semestra i oni ispiti iz predmeta jesenjeg semestra koji nisu održani u prvom delu julskog roka. Termine ispita koje su planirali da polažu studenti treba obavezno da provere u rasporedu koji je objavljen, da bi znali kada tačno treba da prijave ispit.

 

Prijava ispita za junski i julski rok neće biti uslovljena plaćanjem školarine. Ispit koji je prethodno prijavljivan tri ili više puta neće moći biti ponovo prijavljen dok novac za odgovarajuću naknadu ne bude na računu studenta. Fakultet ne može biti odgovoran za brzinu kojom će banka obraditi uplatu, pa zato molimo studente da na vreme provere stanje na svom računu.

 

U ovim ispitnim rokovima nema odvojenih prijava za ispite i nadoknade kolokvijuma. Svi studenti prijavljuju ispit na isti način, bez obzira da li će na samom ispitu raditi deo sa kolokvijumskim gradivom ili završni ispit. Nekoliko dana nakon što se završi prijava ispita, biće objavljen raspored studenata po salama i tačna satnica održavanja ispita. Da bi ove informacije bile blagovremeno dostupne, studenti se mole da poštuju objavljene rokove za prijavu ispita.