Навигација

Пријава испита за јунски испитни рок и први део јулског испитног рока

Студентске

Пријава испита за јунски испитни рок и први део јулског испитног рока преко сервиса еСтудент је од понедељка 25. маја до петка, 29. маја 2020. године.

Пријава испита за други део јулског испитног рока је у посебном термину, од 22. до 26. јуна.

У јунском испитном року полажу се испити из предмета пролећног семестра. У првом делу јулског испитног рока полажу се искључиво испити из предмета јесењег семестра. У другом делу јулског испитног рока полажу се испити из предмета пролећног семестра и они испити из предмета јесењег семестра који нису одржани у првом делу јулског рока. Термине испита које су планирали да полажу студенти треба обавезно да провере у распореду који је објављен, да би знали када тачно треба да пријаве испит.

 

Пријава испита за јунски и јулски рок неће бити условљена плаћањем школарине. Испит који је претходно пријављиван три или више пута неће моћи бити поново пријављен док новац за одговарајућу накнаду не буде на рачуну студента. Факултет не може бити одговоран за брзину којом ће банка обрадити уплату, па зато молимо студенте да на време провере стање на свом рачуну.

 

У овим испитним роковима нема одвојених пријава за испите и надокнаде колоквијума. Сви студенти пријављују испит на исти начин, без обзира да ли ће на самом испиту радити део са колоквијумским градивом или завршни испит. Неколико дана након што се заврши пријава испита, биће објављен распоред студената по салама и тачна сатница одржавања испита. Да би ове информације биле благовремено доступне, студенти се моле да поштују објављене рокове за пријаву испита.