Navigacija

Prijava predmeta za prolećni semestar u školskoj 2019/20. godini

Studenti su u obavezi da prijave predmete na početku semestra preko svojih studentskih servisa.

Studenti mogu da prijave predmete samo ako su im unete sve ocene iz januarskog i februarskog ispitnog roka.

Biranje predmeta za prolećni semestar počinje u ponedeljka, 10.02.2020. godine,  a zatvara se u četvrtak, 20.02.2020. godine u ponoć.

Studenti moraju potvrditi praćenje obaveznih predmeta koje nisu položili, a pratili su ih prethodne školske godine.

21.02.2020. godine, studenti moraju proveriti prijavljene predmete i do ponoći, preko studentskih servisa, imaju mogućnost da odjave predmete koji nisu ispunili uslov o potrebnom broju prijavljenih studenata za regularno izvođenje nastave i izaberu predmete koji se sigurno izvode ove školske godine, odnosno  koji ispunjavaju uslov potrebnog broja studenata za držanje nastave.

21.02.2020. godine, od 11 do 13 časova, u Studentskom odseku, studenti imaju mogućnost da prijave predmete koji nisu imali ispunjen uslov potrebnog broja prijavljenih studenata, ako dogovorom obezbede potreban broj za držanje nastave. Potrebno je da se svi studenti koji učestvuju u dogovoru istovremeno pojave i pismeno potvrde prijavu predmeta u Studentskom odseku.

24.02. i 25.02.2020. godine, od 11 do 13 časova, u Studentskom odseku, studentima će biti omogućeno da poprave (promene) eventualno pogrešno izabrane predmete za prolećni semestar, ili da prijave predmete za koje nisu imali mogućnost izbora preko studentskih servisa,  u skladu  sa studijskim programom. Potrebno je podneti molbu - formular  sa obrazloženjem na poleđini.

Nastava u prolećnom semestru počinje u ponedeljak, 10. februara 2020. godine, kako je predviđeno kalendarom nastave.

Nakon potvrđivanja prijavljenih predmeta  formiraće se lista predmeta za  koje će se izvoditi nastava u prolećnom semestru školske 2019/20. godine.