Навигација

Пријава предмета за пролећни семестар у школској 2019/20. години

Студенти су у обавези да пријаве предмете на почетку семестра преко својих студентских сервиса.

Студенти могу да пријаве предмете само ако су им унете све оцене из јануарског и фебруарског испитног рока.

Бирање предмета за пролећни семестар почиње у пoнедељка, 10.02.2020. године,  а затвара се у четвртак, 20.02.2020. године у поноћ.

Студенти морају потврдити праћење обавезних предмета које нису положили, а пратили су их претходне школске године.

21.02.2020. године, студенти морају проверити пријављене предмете и до поноћи, преко студентских сервиса, имају могућност да одјаве предмете који нису испунили услов о потребном броју пријављених студената за регуларно извођење наставе и изаберу предмете који се сигурно изводе ове школске године, односно  који испуњавају услов потребног броја студената за држање наставе.

21.02.2020. године, од 11 до 13 часова, у Студентском одсеку, студенти имају могућност да пријаве предмете који нису имали испуњен услов потребног броја пријављених студената, ако договором обезбеде потребан број за држање наставе. Потребно је да се сви студенти који учествују у договору истовремено појаве и писмено потврде пријаву предмета у Студентском одсеку.

24.02. и 25.02.2020. године, од 11 до 13 часова, у Студентском одсеку, студентима ће бити омогућено да поправе (промене) евентуално погрешно изабране предмете за пролећни семестар, или да пријаве предмете за којe нису имали могућност избора преко студентских сервиса,  у складу  са студијским програмом. Потребно је поднети молбу - формулар  са образложењем на полеђини.

Настава у пролећном семестру почиње у понедељак, 10. фебруара 2020. године, како је предвиђено календаром наставе.

Након потврђивања пријављених предмета  формираће се листа предмета за  које ће се изводити настава у пролећном семестру школске 2019/20. године.