Navigacija

Comtrade - EDIT letnja škola programiranja

BROJ.1 U REGIONU
EDIT letnja škola je projekat kompanije Comtrade, koji preko dve decenije okuplja najtalentovanije studente iz regiona, a i šire. Učesnici se upoznaju sa vodećim IT trendovima i uče kako da koriste tehnologiju za rešavanje kompleksnih izazova. Kroz kombinaciju ozbiljnih projekata i opuštene timske atmosfere, EDIT nudi dinamično učenje i izdvaja se kao jedinstveni primer IT obuke u regionu.

KAKO VIDIŠ SEBE U BUDUĆNOSTI?
Voliš izazove? Misliš da si dobar timski igrač? Zanima te tehnologija i možeš da zamisliš sebe kao budućeg IT stručnjaka? Ne čekaj diplomu da stekneš radno iskustvo! Postani deo EDIT tima i pretvori leto 2017. u odskočnu dasku za karijeru u IT industriji! EDIT ima jasnu misiju: da kroz kreativne izazove testira tvoje sposobnosti, i omogući ti da na realnim IT projektima primeniš znanja stečena u toku studija. Iskoristi priliku za stručno usavršavanje i pokaži nam da imaš veštine, motivaciju i ideje koje te čine pravim IT herojem!

BESPLATNO JE, A NEPROCENJIVO
Letnja škola EDIT je sasvim besplatna. Ako si student završne godine i želiš da obezbediš startnu prednost na tržištu rada, ne propusti priliku da postaneš deo EDIT 2017 tima.

KORISTI MOĆNO TAJNO ORUŽJE
Razvij tehnologiju dostojnu superheroja: pametne čet bot-ove, data acquisition i platforme za prezentaciju, security incidents analitiku i softvere za kontrolu glasom.

Upoznaj sve korake razvoja softverskog rešenja i koristi SCRUM projektnu metodologiju.
Beograd, Kragujevac 17-28. jul 2017
User Experience in the IoT World

Koristi IoT da razviješ nove platforme za prikupljanje i vizualizaciju podataka. Saznaj kako ova tehnologija može da se koristi za poboljšanje zadovoljstva korisnika. Prođi kroz životni ciklus razvoja softvera i uči od iskusnih mentora...A sve to uz odlično druženje!

Prijavi se na edit.world
Prati nas na društvenim mrežama #CTEDIT