Навигација

Comtrade - ЕДИТ летња школа програмирања

БРОЈ.1 У РЕГИОНУ
ЕДИТ летња школа је пројекат компаније Comtrade, који преко две деценије окупља најталентованије студенте из региона, а и шире. Учесници се упознају са водећим ИТ трендовима и уче како да користе технологију за решавање комплексних изазова. Кроз комбинацију озбиљних пројеката и опуштене тимске атмосфере, ЕДИТ нуди динамично учење и издваја се као јединствени пример ИТ обуке у региону.

КАКО ВИДИШ СЕБЕ У БУДУЋНОСТИ?
Волиш изазове? Мислиш да си добар тимски играч? Занима те технологија и можеш да замислиш себе као будућег ИТ стручњака? Не чекај диплому да стекнеш радно искуство! Постани део ЕДИТ тима и претвори лето 2017. у одскочну даску за каријеру у ИТ индустрији! ЕДИТ има јасну мисију: да кроз креативне изазове тестира твоје способности, и омогући ти да на реалним ИТ пројектима примениш знања стечена у току студија. Искористи прилику за стручно усавршавање и покажи нам да имаш вештине, мотивацију и идеје које те чине правим ИТ херојем!

БЕСПЛАТНО ЈЕ, А НЕПРОЦЕЊИВО
Летња школа ЕДИТ је сасвим бесплатна. Ако си студент завршне године и желиш да обезбедиш стартну предност на тржишту рада, не пропусти прилику да постанеш део ЕДИТ 2017 тима.

КОРИСТИ МОЋНО ТАЈНО ОРУЖЈЕ
Развиј технологију достојну суперхероја: паметне чет бот-ове, data acquisition и платформе за презентацију, security incidents аналитику и софтвере за контролу гласом.

Упознај све кораке развоја софтверског решења и користи SCRUM пројектну методологију.
Београд, Крагујевац 17-28. јул 2017
User Experience in the IoT World

Користи ИоТ да развијеш нове платформе за прикупљање и визуализацију података. Сазнај како ова технологија може да се користи за побољшање задовољства корисника. Прођи кроз животни циклус развоја софтвера и учи од искусних ментора...А све то уз одлично дружење!

Пријави се на edit.world
Прати нас на друштвеним мрежама #CTEDIT