Navigacija

Akademski dan konferencije PSC 2016: Facing the future 2016

Poštovani prijatelji,

Čast nam je da Vas pozovemo u Beograd na akademski dan konferencije PSC 2016 pod nazivom „Facing the future 2016“ koju PMI ogranak Srbija realizuje u partnerstvu sa Katedrom za upravljanje projektima u građevinarstvu Građevinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

PMI ogranak Srbija postoji od 2001. godine kao neprofitna, profesionalna organizacija projektnih menadžera i integralni deo Instituta za upravljanje projektima, međunarodne asocijacije projektnih menadžera. Pre dve godine PMI ogranak Srbija pokrenuo je program konferencije u domenu upravljanja projektima Project Society Conference (PSC), a prošle godine je po prvi put održan akademski dan konferencije u Novom Sadu u saradnji sa Fakultetom tehničkih nauka. Više o PMI ogranku Srbija i ovogodišnjoj konferenciji možete pronaći ovde.

Akademski dan ovogodišnje Konferencije održaće se u ponedeljak 16. maja 2016. godine u Svečanoj sali Građevinskog fakulteta od 9:30 do 16 časova.

Očekujemo da će se okupiti profesionalci u oblasti projektnog menadžmenta iz privrede i akademskih krugova – sadašnji i budući – a tu prvenstveno mislimo na studente koji će imati priliku da izlože svoje prezentacije iz ove oblasti.

promotivni plakat za akademski dan

Smernice za prijavu radova nalaze se na sajtu www.grf.bg.ac.rs

Biće nam zadovoljstvo da svojim prisustvom uveličate naš akademski dan.