Навигација

Академски дан конференције PSC 2016: Facing the future 2016

Поштовани пријатељи,

Част нам је да Вас позовемо у Београд на академски дан конференције PSC 2016 под називом „Facing the future 2016“ коју ПМИ огранак Србија реализује у партнерству са Катедром за управљање пројектима у грађевинарству Грађевинског факултета Универзитета у Београду.

ПМИ огранак Србија постоји од 2001. године као непрофитна, професионална организација пројектних менаџера и интегрални део Института за управљање пројектима, међународне асоцијације пројектних менаџера. Пре две године ПМИ огранак Србија покренуо је програм конференције у домену управљања пројектима Пројецт Социетy Цонференце (PSC), а прошле године је по први пут одржан академски дан конференције у Новом Саду у сарадњи са Факултетом техничких наука. Више о ПМИ огранку Србија и овогодишњој конференцији можете пронаћи овде.

Академски дан овогодишње Конференције одржаће се у понедељак 16. маја 2016. године у Свечаној сали Грађевинског факултета од 9:30 до 16 часова.

Очекујемо да ће се окупити професионалци у области пројектног менаџмента из привреде и академских кругова – садашњи и будући – а ту првенствено мислимо на студенте који ће имати прилику да изложе своје презентације из ове области.

промотивни плакат за академски дан

Смернице за пријаву радова налазе се на сајту www.grf.bg.ac.rs

Биће нам задовољство да својим присуством увеличате наш академски дан.