Navigacija

Drugi upisni rok na osnovne akademske studije za školsku 2015/2016. godinu

Na osnovu odluke Vlade Republike Srbije, u drugom, septembarskom, upisnom roku Elektrotehnički fakultet može upisati  4 studenta, na studijskom programu Elektrotehnika i računarstvo, u statusu studenata koji se finansiraju iz budžeta.

U drugom, septembarskom, upisnom roku na Elektrotehnički fakultet mogu se upisati državljani Republike Srbije i strani državljani koji su srednju školu završili u inostranstvu, a nisu konkurisali u prvom upisnom roku.

Ovi kandidati  moraju ostvariti minimum bodova, koliko  je imao poslednji upisani student na teret budžeta, na studijskom programu Elektrotehnika i računarstvo, u junskom upisnom roku, i  oni se upisuju  preko ukupne kvote iz dozvole za rad.

Na osnovu konkursa koji je raspisao Univerzitet u Beogradu ( opšti uslovi konkursa) prijava na konkurs je 01, 02. i 03. septembra 2015. godine, od 11 do 14 časova, u Studentskom odseku (soba 92) .

Kandidati prilikom prijave na konkurs podnose na uvid originalna dokumenta, a predaju sledeća dokumenata:

  • popunjen prijavni list (dobija se na Fakultetu)
  • fotokopije svedočanstava sva četiri razreda završene srednje škole
  • fotokopiju diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu
  • fotokopiju rešenja o nostrifikaciji (ili potvrde o započetoj nostrifikaciji)
  • fotokopiju izvoda iz matične knjige rođenih
  • dokaz o uplati naknade za prijavu na konkurs u iznosu od 7.000,00 dinara.
    Naknada se uplaćuje na račun Elektrotehničkog fakulteta broj 840-1438666-48, model 97, poziv na broj 26800.

Polaganje prijemnog ispita iz Matematike obaviće se u petak, 04. septembra, a iz Fizike u subotu, 05. septembra 2015. godine, o čemu će kandidati biti dodatno obavešteni.

Informacije vezane za upis  biće objavljivane na sajtu Fakulteta, opcija Upis, Prijemni 2015. Molimo kandidate da ih redovno prate.