Навигација

Други уписни рок на основне академске студије за школску 2015/2016. годину

На основу одлуке Владе Републике Србије, у другом, септембарском, уписном року Eлектротехнички факултет може уписати  4 студента, на студијском програму Електротехника и рачунарство, у статусу студената који се финансирају из буџета.

У другом, септембарском, уписном року на Eлектротехнички факултет могу се уписати држављани Републике Србије и страни држављани који су средњу школу завршили у иностранству, а нису конкурисали у првом уписном року.

Ови кандидати  морају остварити минимум бодова, колико  је имао последњи уписани студент на терет буџета, на студијском програму Електротехника и рачунарство, у јунском уписном року, и  они се уписују  преко укупне квоте из дозволе за рад.

На основу конкурса који је расписао Универзитет у Београду ( општи услови конкурса) пријава на конкурс је 01, 02. и 03. септембра 2015. године, од 11 до 14 часова, у Студентском одсеку (соба 92) .

Кандидати приликом пријаве на конкурс подносе на увид оригинална документа, а предају следећа докумената:

  • попуњен пријавни лист (добија се на Факултету)
  • фотокопије сведочанстава сва четири разреда завршене средње школе
  • фотокопију дипломе о положеном завршном, односно матурском испиту
  • фотокопију решења о нострификацији (или потврде о започетој нострификацији)
  • фотокопију извода из матичне књиге рођених
  • доказ о уплати накнаде за пријаву на конкурс у износу од 7.000,00 динара.
    Накнада се уплаћује на рачун Електротехничког факултета број 840-1438666-48, модел 97, позив на број 26800.

Полагање пријемног испита из Математике обавиће се у петак, 04. септембра, а из Физике у суботу, 05. септембра 2015. године, о чему ће кандидати бити додатно обавештени.

Информације везане за упис  биће објављиване на сајту Факултета, опција Упис, Пријемни 2015. Mолимо кандидате да их редовно прате.