Navigacija

Predstavljanje DevNet programa kompanije Cisco Systems

U utorak, 24. marta sa početkom u 18.00, u prostorijama ICT Hub-a (Naučno-tehnološki park „Zvezdara“, Veljka Dugoševića 54 A5, II sprat), održaće se predstavljanje i demonstracija DevNet programa kompanije Cisco Systems. Prezentaciju će držati Đorđe Vulović iz kompanije Cisco Systems.

DevNet je novi program kompanije Cisco Systems koji programerima pruža pomoć oko razvijanja aplikacija i rešenja koja koriste Cisco platforme i tehnologije. Bez obzira da li ste mrežni inženjer koji je tek ušao u programerske vode, ili ste iskusni programer, DevNet će vam pomoći da napravite aplikacije koje će poboljšati postojeće Cisco sisteme, ili da kreirate potpuno nova rešenja. Na DevNet portalu možete pronaći potrebnu dokumentaciju, uzorke koda, pristup stalno dostupnim "sandbox" okruženjima ili mogućnost kreiranja testnih okruženja na zahtev.

U okviru prezentacije pokazaćemo kako aplikacija može pristupiti Cisco mreži korišćenjem APIC-EM API-a i demonstriraćemo kako se može razviti Android aplikacija koja koristi Wi-Fi lokacijske servise bez ikakvih dodatnih resursa, tj. koristeći uvek dostupno "sandbox" okruženje.

Učešće na prezentaciji je besplatno, a svi zaintersovani mogu da se prijave popunjavanjem formulara na linku: http://bit.ly/1DvVrmV ili porukom na info@icthub.rs.