Навигација

Представљање DevNet програма компаније Cisco Systems

У уторак, 24. марта са почетком у 18.00, у просторијама ICT Hub-а (Научно-технолошки парк „Звездара“, Вељка Дугошевића 54 А5, II спрат), одржаће се представљање и демонстрација DevNet програма компаније Cisco Systems. Презентацију ће држати Ђорђе Вуловић из компаније Cisco Systems.

DevNet је нови програм компаније Cisco Systems који програмерима пружа помоћ око развијања апликација и решења која користе Cisco платформе и технологије. Без обзира да ли сте мрежни инжењер који је тек ушао у програмерске воде, или сте искусни програмер, DevNet ће вам помоћи да направите апликације које ће побољшати постојеће Cisco системе, или да креирате потпуно нова решења. На DevNet порталу можете пронаћи потребну документацију, узорке кода, приступ стално доступним "sandbox" окружењима или могућност креирања тестних окружења на захтев.

У оквиру презентације показаћемо како апликација може приступити Цисцо мрежи коришћењем APIC-EM API-а и демонстрираћемо како се може развити Андроид апликација која користи Wi-Fi локацијске сервисе без икаквих додатних ресурса, тј. користећи увек доступно "sandbox" окружење.

Учешће на презентацији је бесплатно, а сви заинтерсовани могу да се пријаве попуњавањем формулара на линку: http://bit.ly/1DvVrmV или поруком на info@icthub.rs.