Navigacija

Studentska tribina: "Korporacija za početnike"

Kompanija Schneider Electric, u saradnji sa kompanijama Atos, Sanofi Aventis i Manpower, organizuje tribinu namenjenu studentima Elektrotehničkog fakulteta, Ekonomskog fakulteta, Fakulteta organizacionih nauka i Farmaceutskog fakulteta pod nazivom "Korporacija za početnike". Tribina će se održati 20. novembra 2014. u Mixer House-u sa početkom u 11 časova.

Tribina je posvećena upoznavanju studenata sa načinima poslovanja, funkcionisanjem i internim procedrurama koje se primenjuju u kompanijama. Akcenat je stavljen na teme kako korporacije razvijaju mlade i talentovane kadrove, koliko se specifičnosti x i y generacija uklapaju i korporativni ambijent, kao i kolika je prednost mladih ljudi što u kompanije dolaze sa predznanjima o korišćenju naprednih tehnologija.

Studenti će imati priliku i da kroz simulacije razgovora za posao sa predstavnicima francuskih kompanija otkriju kako izgleda proces regrutacije i koliko su pripremljeni za razgovor. Glavni cilj ove radionice jeste upoznavanje studenata sa načinom komuniciranja sa potencijalnim poslodavcem. Nakon simulacije razgovora za posao, studenti će kroz interaktivnu panel diskusiju saznati koliko su bili uspešni i na kojim aspektima komunikacije, treba dodatno da rade kako bi bili još uspešniji.

Učešće na tribini je besplatno, a broj mesta ograničen. Prijave za učešće vrše se putem mejl adrese: office@ccfs.rs