Навигација

Студентска трибина: "Корпорација за почетнике"

Компанија Schneider Electric, у сарадњи са компанијама Atos, Sanofi Aventis i Manpower, организује трибину намењену студентима Електротехничког факултета, Економског факултета, Факултета организационих наука и Фармацеутског факултета под називом "Корпорација за почетнике". Трибина ће се одржати 20. новембра 2014. у Mixer House-у са почетком у 11 часова.

Трибина је посвећена упознавању студената са начинима пословања, функционисањем и интерним процедрурама које се примењују у компанијама. Акценат је стављен на теме како корпорације развијају младе и талентоване кадрове, колико се специфичности x и y генерација уклапају и корпоративни амбијент, као и колика је предност младих људи што у компаније долазе са предзнањима о коришћењу напредних технологија.

Студенти ће имати прилику и да кроз симулације разговора за посао са представницима француских компанија открију како изгледа процес регрутације и колико су припремљени за разговор. Главни циљ ове радионице јесте упознавање студената са начином комуницирања са потенцијалним послодавцем. Након симулације разговора за посао, студенти ће кроз интерактивну панел дискусију сазнати колико су били успешни и на којим аспектима комуникације, треба додатно да раде како би били још успешнији.

Учешће на трибини је бесплатно, а број места ограничен. Пријаве за учешће врше се путем мејл адресе: office@ccfs.rs