Navigacija

Budi i ti Global Talent!

Baner Global Talent

Da li ste student završnih godina fakulteta i bavite se informacionim tehnologijama? Da li smatrate da na svom fakultetu niste imali dovoljno prakse u oblasti kojom ćete se baviti? Da li biste voleli da unapredite sebe i na ličnom i na profesionalnom nivou, u nekoj od najvećih svetskih kompanija?
Steknite mogućnost da se baš Vaša prijava za posao istakne u masi istih, postanite i vi Global Talent!

Global Talent je program stručnih, plaćenih praksi u inostranstvu koji se bazira kako na ličnom, tako i na profesionalnom usavršavanju. Prakse se odvijaju u kompanijama i obrazovnim institucijama, gde se radom u internacionalnom okruženju stiče profesionalno iskustvo i šire kontakti. Tokom rada sa mladim ljudima iz celog sveta, kao i sa različitim kompanijama sa kojima ćete se susresti stičete mogućnost da razvijate svoje veštine u raznim oblastima i postanete lideri u svojoj matičnoj zemlji.

Radite u nekoj od najboljih IT kompanija na svetu i steknite radno iskustvo koje će vas odvojiti od ostalih i dati vam prednost u ostvarenju vaših ambicija! Praksa je jedan od najbitnijih faktora kako u profesionalnom, tako i u ličnom razvoju, pogotovo u ovoj oblasti. Praksom usavršavamo stečeno znanje i učimo da to znanje primenimo na adekvatan način. Ova praksa vam pruža profesionalno usavršavanje u internacionalnom okruženju, usavršavanje stranog jezika, kao i upoznavanje stranog tržišta. Ovo iskustvo može da vam omogući dalji napredak u struci i pronalaženje stalnog zaposlenja. Zato prijavi se i postani IT Global Talent!

Primer jedne ovakve prakse možete pronaći u Danskoj, u kompaniji Pragmasoft A/S, IT kompaniji osnovanoj 2005. godine. Imenovana je kao jedna od „najbrže rastućih kompanija“ 2010. godine. Pragmasoft radi sa nekim od najvećih kompanija u Danskoj, a jedan od njihovih najpoznatijih partnera je LEGO. Radom u timu na obezbedjivanju prvoklasnih web rešenja za neke od najvećih danskih kompanija i direktnim kontaktom sa klijentima, možete steći kvalitetno iskustvo i profesionalne kontakte, kao i internacionalne prijatelje.

Ukoliko ste zainteresovani za odlazak na ovu praksu ili želite da se raspitate o drugim mogućnostima popunite prijavu na sajtu i bićete kontaktirani u roku od 48h.

AIESEC je najveća medjunarodna organizacija na svetu, vodjena od strane studenata. Trenutno se nalazimo u 124 zemlje sveta sa oko 100.000 aktivnih članova. Kroz volonterske i stručne prakse, kao i samo članstvo u našoj organizaciji, mi omogućavamo mladim ljudima lično i profesionalno razvijanje, sticanje veština potrebnih za poslovanje, kao i širenje kontakata.