Навигација

Буди и ти Global Talent!

Baner Global Talent

Да ли сте студент завршних година факултета и бавите се информационим технологијама? Да ли сматрате да на свом факултету нисте имали довољно праксе у области којом ћете се бавити? Да ли бисте волели да унапредите себе и на личном и на професионалном нивоу, у некој од највећих светских компанија?
Стекните могућност да се баш Ваша пријава за посао истакне у маси истих, постаните и ви Global Talent!

Global Talent је програм стручних, плаћених пракси у иностранству који се базира како на личном, тако и на професионалном усавршавању. Праксе се одвијају у компанијама и образовним институцијама, где се радом у интернационалном окружењу стиче професионално искуство и шире контакти. Током рада са младим људима из целог света, као и са различитим компанијама са којима ћете се сусрести стичете могућност да развијате своје вештине у разним областима и постанете лидери у својој матичној земљи.

Радите у некој од најбољих IT компанија на свету и стекните радно искуство које ће вас одвојити од осталих и дати вам предност у остварењу ваших амбиција! Пракса је један од најбитнијих фактора како у професионалном, тако и у личном развоју, поготово у овој области. Праксом усавршавамо стечено знање и учимо да то знање применимо на адекватан начин. Ова пракса вам пружа професионално усавршавање у интернационалном окружењу, усавршавање страног језика, као и упознавање страног тржишта. Ово искуство може да вам омогући даљи напредак у струци и проналажење сталног запослења. Зато пријави се и постани IT Global Talent!

Пример једне овакве праксе можете пронаћи у Данској, у компанији Pragmasoft A/S, IT компанији основаној 2005. године. Именована је као једна од „најбрже растућих компанија“ 2010. године. Pragmasoft ради са неким од највећих компанија у Данској, а један од њихових најпознатијих партнера је LEGO. Радом у тиму на обезбедјивању првокласних wеб решења за неке од највећих данских компанија и директним контактом са клијентима, можете стећи квалитетно искуство и професионалне контакте, као и интернационалне пријатеље.

Уколико сте заинтересовани за одлазак на ову праксу или желите да се распитате о другим могућностима попуните пријаву на сајту и бићете контактирани у року од 48h.

AIESEC је највећа медјународна организација на свету, водјена од стране студената. Тренутно се налазимо у 124 земље света са око 100.000 активних чланова. Кроз волонтерске и стручне праксе, као и само чланство у нашој организацији, ми омогућавамо младим људима лично и професионално развијање, стицање вештина потребних за пословање, као и ширење контаката.