Navigacija

BizIT 2014 – prilika za nova znanja i nove kontakte

BizIT 2014 – prilika za nova znanja i nove kontakte

Od 12. do 16. maja na Beogradskom sajma, u sklopu 58. Međunarodnog sajma tehnike, održava se BizIT, sajam posvećen poslovnoj primeni ICT rešenja.

BizIT će biti organizovan u Hali 2 Beogradskog sajma, a okupiće stručnjake iz ICT industrije koji će zainteresovanim posetiocima predstaviti svoja saznanja i rešenja značajna za razvoj poslovanja.

Sajam će obuhvatiti izlagački deo, gde će svoje štandove imati neke od najuspešnijih domaćih IT  kompanija, kao i konferenciju, koja se održava tokom svih pet dana trajanja sajma.

Detaljni program konferencije dostupan je na zvaničnom sajtu BizIT-a www.BizIT.rs.

Posebno zanimljiv biće poslednji dan konferencije, 16. maj, posvećen ICT obrazovanju i edukaciji, gde će svi koji razmišljaju o karijeri u oblasti ICT-a i studenti srodnih fakulteta moći da prisustvuju predavanjima o značaju IT  edukacije i uspešnim primerima IT  preduzetništva u našoj zemlji.  Predavanja će u petak 16. maja otvoriti dr Jelica Protić, profesor Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu.

Pored toga, BizIT će biti odlična prilika za studente da uspostave kontakte sa predstavnicima kompanija koje učestvuju na sajmu.

Ulaz na BizIT besplatan je za sve posetioce Međunarodnog sajma tehnike.

Cena ulaznice za sajam je 300,00 dinara, a svi studenti fakulteta koji su dostavili spiskove o grupnim posetama mogu ostvariti popust od 50 posto uz indeks.

Popust od 50 posto može se ostvariti i uz kupone objavljene u majskom boju časopisa PC Press i Connect.