Навигација

BizIT 2014 – прилика за нова знања и нове контакте

BizIT 2014 – прилика за нова знања и нове контакте

Од 12. до 16. маја на Београдском сајма, у склопу 58. Међународног сајма технике, одржава се BizIT, сајам посвећен пословној примени ICT решења.

BizIT ће бити организован у Хали 2 Београдског сајма, а окупиће стручњаке из ICT индустрије који ће заинтересованим посетиоцима представити своја сазнања и решења значајна за развој пословања.

Сајам ће обухватити излагачки део, где ће своје штандове имати неке од најуспешнијих домаћих IT  компанија, као и конференцију, која се одржава током свих пет дана трајања сајма.

Детаљни програм конференције доступан је на званичном сајту BizIT-а www.BizIT.rs.

Посебно занимљив биће последњи дан конференције, 16. мај, посвећен ICT образовању и едукацији, где ће сви који размишљају о каријери у области ICT-а и студенти сродних факултета моћи да присуствују предавањима о значају IT  едукације и успешним примерима IT  предузетништва у нашој земљи.  Предавања ће у петак 16. маја отворити др Јелица Протић, професор Електротехничког факултета у Београду.

Поред тога, BizIT ће бити одлична прилика за студенте да успоставе контакте са представницима компанија које учествују на сајму.

Улаз на BizIT бесплатан је за све посетиоце Међународног сајма технике.

Цена улазнице за сајам је 300,00 динара, а сви студенти факултета који су доставили спискове о групним посетама могу остварити попуст од 50 посто уз индекс.

Попуст од 50 посто може се остварити и уз купоне објављене у мајском боју часописа PC Press и Connect.