Navigacija

Radionica na temu "Simulacija intervjua za posao u IT kompaniji"

Na Elektrotehničkom fakultetu Univerziteta u Beogradu u okviru manifestacije KARIJERA I JA u organizaciji Centra za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu održaće se radionica na temu “Simulacija intervjua za posao u IT kompaniji” u utorak, 8.aprila 2014. u sali 61 od 12 do 14 časova.

Radionicu će voditi Aleksandra Perikoti, HR menadžer u kompaniji ShiftPlanning Inc. Aleksandra ima višegodišnje iskustvo u oblasti ljudski resursa, posebno u IT sektoru. Pre kompanije ShiftPlanning Inc. radila je u kompanijama kao što su Nordeus i Vast.com Inc. Učestovala je u brojim procesima selekcije i intervjuisala kandidate za različite pozicije u ovim kompanijama.

Ovom prilikom studenti i diplomci će moći da vide kako izgleda jedan razgovor za posao, kakva pitanja mogu da ih očekuju.

Zainteresovani će moći da se oprobaju u ulozi kandidata sa posao, dobiju feedback i savete kako da unaprede svoj nastup na razgovoru za posao.

Pozivamo vas da prijavite svoje učešče na linku: http://goo.gl/p65dNp

Na stranici www.razvojkarijere.bg.ac.rs/karijera_i_ja možete pronaći raspored za sledeću nedelju koji vas pozivamo da pogledate i prijavite se za učešće u još nekom dešavanju tokom manifestacije KARIJERA I JA.