Навигација

Радионица на тему "Симулација интервјуа за посао у ИТ компанији"

На Електротехничком факултету Универзитета у Београду у оквиру манифестације КАРИЈЕРА И ЈА у организацији Центра за развој каријере Универзитета у Београду одржаће се радионица на тему “Симулација интервјуа за посао у ИТ компанији” у уторак, 8.априла 2014. у сали 61 од 12 до 14 часова.

Радионицу ће водити Александра Перикоти, HR менаџер у компанији ShiftPlanning Inc. Александра има вишегодишње искуство у области људски ресурса, посебно у ИТ сектору. Пре компаније ShiftPlanning Inc. радила је у компанијама као што су Nordeus и Vast.com Inc. Учестовала је у бројим процесима селекције и интервјуисала кандидате за различите позиције у овим компанијама.

Овом приликом студенти и дипломци ће моћи да виде како изгледа један разговор за посао, каква питања могу да их очекују.

Заинтересовани ће моћи да се опробају у улози кандидата са посао, добију feedback и савете како да унапреде свој наступ на разговору за посао.

Позивамо вас да пријавите своје учешче на линку: http://goo.gl/p65dNp

На страници www.razvojkarijere.bg.ac.rs/karijera_i_ja можете пронаћи распоред за следећу недељу који вас позивамо да погледате и пријавите се за учешће у још неком дешавању током манифестације КАРИЈЕРА И ЈА.