Navigacija

JUMP – prilika za stručno usavršavanje u internacionalnoj kompaniji

JUMP – prilika za stručno usavršavanje u internacionalnoj kompaniji
„Uskoči“ u uspešnu karijeru!

Beograd, 2.4.2014. – Fakultet završen u roku, ocene dobre, potencijal i želja su tu, ali nedostatak radnog iskustva najčešći je problem sa kojim se mladi i obrazovani ljudi suočavaju u potrazi za svojim prvim poslom.

Kompanija Japan Tobacco International prepoznala je ovaj problem sa kojim se mladi susreću i pokrenula „JUMP“ program prakse, koji nudi vrednim i ambicioznim studentima jedinstvenu priliku za stručno usavršavanje od godinu dana, u tri različita odeljenja internacionalne kompanije, uz novčanu nadoknadu.

Projekat „JUMP to your potential“ namenjen je studentima poslednje godine osnovnih i master studija, kao i kandidatima koji su završili fakultet u poslednjih 12 meseci, koji se mogu prijaviti od 1. do 30. aprila putem sajta www.jumpprogram.rs. Ove godine, tri izabrana kandidata dobijaju „JUMP“ praksu.

„Učenje počinje već tokom samog procesa selekcije, u kojem kandidati kroz niz zanimljivih zadataka i testova unapređuju veštine, ali i otkrivaju svoje talente. A najuspešnije kandidate koji započnu karijeru jednogodišnjom praksom u JTI-u, očekuje dinamična godina, puna ozbiljnih poslovnih projekata u odeljenjima koje sami izaberu, kao i obuka koje redovno organizujemo.“ – istakla je Milena Rajić, menadžerka ljudskih resursa u kompaniji JTI.

Proces selekcije sastoji se iz nekoliko faza, osmišljenih tako da prate raspored i obaveze studenata na fakultetu. Već u prvom krugu selekcije, kroz grupne zadatke, kandidati će imati priliku da unaprede svoje analitičko i logičko razmišljanje, veštine komunikacije i donošenje odluka. U narednoj fazi kandidati kroz testove mogu da otkriju svoje lične karakteristike i da vide kako se snalaze sa brojevima i rečima. 

U procesu selekcije, glavni partneri stručnog HR tima kompanije JTI su kvalifikovani stručnjaci kompanije „Gi Group HR Solutions“, jedne od vodećih kompanija u oblasti razvoja tržišta zapošljavanja. Podršku projektu daje i Centar za razvoj karijere.

###

Za dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate:
Predraga Đurkovića
Mob: 064 64 111 30
Tel.agencije Olaf&McAteer: 011 334 1179, 3246 038, 3340 723
E-mail: predrag.djurkovic@olafmcateer.rs