Навигација

JUMP – прилика за стручно усавршавање у интернационалној компанији

JUMP – прилика за стручно усавршавање у интернационалној компанији
„Ускочи“ у успешну каријеру!

Београд, 2.4.2014. – Факултет завршен у року, оцене добре, потенцијал и жеља су ту, али недостатак радног искуства најчешћи је проблем са којим се млади и образовани људи суочавају у потрази за својим првим послом.

Компанија Japan Tobacco International препознала је овај проблем са којим се млади сусрећу и покренула „JUMP“ програм праксе, који нуди вредним и амбициозним студентима јединствену прилику за стручно усавршавање од годину дана, у три различита одељења интернационалне компаније, уз новчану надокнаду.

Пројекат „JUMP to your potential“ намењен је студентима последње године основних и мастер студија, као и кандидатима који су завршили факултет у последњих 12 месеци, који се могу пријавити од 1. до 30. априла путем сајта www.jumpprogram.rs. Ове године, три изабрана кандидата добијају „JUMP“ праксу.

„Учење почиње већ током самог процеса селекције, у којем кандидати кроз низ занимљивих задатака и тестова унапређују вештине, али и откривају своје таленте. А најуспешније кандидате који започну каријеру једногодишњом праксом у JTI-у, очекује динамична година, пуна озбиљних пословних пројеката у одељењима које сами изаберу, као и обука које редовно организујемо.“ – истакла је Милена Рајић, менаџерка људских ресурса у компанији JTI.

Процес селекције састоји се из неколико фаза, осмишљених тако да прате распоред и обавезе студената на факултету. Већ у првом кругу селекције, кроз групне задатке, кандидати ће имати прилику да унапреде своје аналитичко и логичко размишљање, вештине комуникације и доношење одлука. У наредној фази кандидати кроз тестове могу да открију своје личне карактеристике и да виде како се сналазе са бројевима и речима. 

У процесу селекције, главни партнери стручног HR тима компаније JTI су квалификовани стручњаци компаније „Gi Group HR Solutions“, једне од водећих компанија у области развоја тржишта запошљавања. Подршку пројекту даје и Центар за развој каријере.

###

За додатне информације молимо Вас да контактирате:
Предрага Ђурковића
Моб: 064 64 111 30
Тел.агенције Olaf&McAteer: 011 334 1179, 3246 038, 3340 723
Е-маил: predrag.djurkovic@olafmcateer.rs