Navigacija

O B A V E Š T E Nj E o promeni predmeta za prolećni semester na master studijama u školskoj 2013/14.

Studenti master akademskih studija na početku prolećnog semestra mogu izvršiti promenu prijavljenih predmeta za školsku 2013/14. godinu.

Za promenu izabranih predmeta studenti podnose molbu na formularu navodeći predmet koji menjaju i novi predmet koji biraju, vodeći računa o pravilu biranja predmeta na master studijama da u planu studija moraju imati najmanje 3 predmeta sa upisanog modula iz grupe uže stručnih predmeta (grupa A).

Na početku prolećnog sesmestra studenti mogu menjati izabrane predmete (iz zimskog i iz prolećnog semestra) samo za predmete iz prolećnog semestra, prema nastavnom planu master akademskih studija.
Molbe se podnose u Studentskom odseku, šalter za master studije, od utorka, 18.02. do petka 21.02.2014. godine, od 11 do 14 časova.

U utorak, 25.02. 2014. godine biće objavljena lista predmeta koji nemaju dovoljan broj prijavljenih studenata i koji se neće držati u prolećnom semestru. Za te predmete (koji nisu ispunili uslov o potrebnom broju prijavljenih studenata za izvođenje nastave) studenti moraju podneti molbu za zamenu predmeta i prijaviti predmete koji se sigurno izvode ove školske godine, koji ispunjavaju uslov potrebnog broja studenata za držanje nastave.
Molbe se podnose u sredu, 26.02. i četvrtak, 27.02.2014. godine, od 11 do 14 časova, u Studentskom odseku.