Навигација

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е о промени предмета за пролећни семестер на мастер студијама у школској 2013/14.

Студенти мастер академских студија на почетку пролећног семестра могу извршити промену пријављених предмета за школску 2013/14. годину.

За промену изабраних предмета студенти подносе молбу на формулару наводећи предмет који мењају и нови предмет који бирају, водећи рачуна о правилу бирања предмета на мастер студијама да у плану студија морају имати најмање 3 предмета са уписаног модула из групе уже стручних предмета (група А).

На почетку пролећног сесместра студенти могу мењати изабране предмете (из зимског и из пролећног семестра) само за предмете из пролећног семестра, према наставном плану мастер академских студија.
Молбе се подносе у Студентском одсеку, шалтер за мастер студије, од уторка, 18.02. до петка 21.02.2014. године, од 11 до 14 часова.

У уторак, 25.02. 2014. године биће објављена листа предмета који немају довољан број пријављених студената и који се неће држати у пролећном семестру. За те предмете (који нису испунили услов о потребном броју пријављених студената за извођење наставе) студенти морају поднети молбу за замену предмета и пријавити предмете који се сигурно изводе ове школске године, који испуњавају услов потребног броја студената за држање наставе.
Молбе се подносе у среду, 26.02. и четвртак, 27.02.2014. године, од 11 до 14 часова, у Студентском одсеку.