Navigacija

Prezentacija: "Saznaj više! - EESTEC LC Belgrade"

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek LK Beograd (eng. EESTEC LC Belgrade) u ponedeljak 14.oktobra u 19 časova u amfiteatru 65, organizuje veliku prezentaciju na kojoj će svi zainteresovani studenti moći da se upoznaju bolje sa ciljevima i načinom funkcionisanja ove organizacije.

Govornici na prezentaciji će biti:

  • prof. dr Lazar Saranovac, prodekan za nastavu Elektrotehničkog fakulteta
  • dipl. inž. Bojan Panjević, Merit solutions
  • dipl. inž. Milena Milosavljević, NIS - Naftna Industrija Srbije
  • Neven Tubić, Microsoft Development Center Serbia

Prezentacija će trajati 40 minuta.

Ukoliko ste zainteresovani da obogatite svoj studentski život putovanjima po Evropi, stručnim usavršavanjem, radom na različitim projektima, na ovoj prezentaciji ćete dobiti odgovore na koji način sve to možete postići. Očekujemo vas u što većem broju!

“EESTEC LC Belgrade” (Udruženje studenata elektrotehnike Evrope) je jedna od međunarodnih studentskih organizacija koja postoji na Elektrotehničkom fakultetu. “EESTEC” je volonterska, apolitična organizacija koja osim u Beogradu postoji u još 54 grada u 27 evropskih zemalja. Prijem novih članova, od ove školske 2013/2014. godine, biće samo dva puta godišnje i to u oktobru i martu.

Počevši od 08.10. pa sve do 18.10., u holu Elektrotehničkog fakulteta ispred sale 61 biće postavljen naš štand na kome će studenti moći da se učlane.