Навигација

Презентација: "Сазнај више! - EESTEC LC Belgrade"

Удружење студената електротехнике Европе - Истек ЛК Београд (енг. EESTEC LC Belgrade) у понедељак 14.октобра у 19 часова у амфитеатру 65, организује велику презентацију на којој ће сви заинтересовани студенти моћи да се упознају боље са циљевима и начином функционисања ове организације.

Говорници на презентацији ће бити:

  • проф. др Лазар Сарановац, продекан за наставу Електротехничког факултета
  • дипл. инж. Бојан Пањевић, Merit solutions
  • дипл. инж. Милена Милосављевић, НИС - Нафтна Индустрија Србије
  • Невен Тубић, Microsoft Development Center Serbia

Презентација ће трајати 40 минута.

Уколико сте заинтересовани да обогатите свој студентски живот путовањима по Европи, стручним усавршавањем, радом на различитим пројектима, на овој презентацији ћете добити одговоре на који начин све то можете постићи. Очекујемо вас у што већем броју!

“EESTEC LC Belgrade” (Удружење студената електротехнике Европе) је једна од међународних студентских организација која постоји на Електротехничком факултету. “EESTEC” је волонтерска, аполитична организација која осим у Београду постоји у још 54 града у 27 европских земаља. Пријем нових чланова, од ове школске 2013/2014. године, биће само два пута годишње и то у октобру и марту.

Почевши од 08.10. па све до 18.10., у холу Електротехничког факултета испред сале 61 биће постављен наш штанд на коме ће студенти моћи да се учлане.