Navigacija

Prezentacija kompanije ComTrade

Dragi studenti,

Pozivamo vas da u petak 24.05. u 15h u sali 61 prisustvujete prezentaciji naše kompanije.

ComTrade konstantno traga za načinima da unapredi svoje ljudske resurse. Stoga, želimo da vam predstavimo programe koji su na raspolaganju mladim IT stručnjacima. Programi su usmereni na ranu identifikaciju najtalentovanijih studenata i njihovo obučavanje za rad u specifičnim uslovima međunarodne IT kompanije. Takođe, predstavićemo i naše komercijalne projekte i različita iskustva naših inženjera.

Evo nekih od programa koji stoje na raspolaganju mladim IT stručnjacima:

EdIT (Education for Inovative Thinkers) - ComTrade već tradicionalno organizuje međunarodnu letnju školu programiranja pod nazivom EdIT. Cilj letnje škole je da se mladim softverskim inženjerima koji poseduju osnovno teorijsko znanje pruži prilika da kroz praktičan rad razviju svoje veštine i pripreme se za uspešnu karijeru.

Radeći na projektnim zadacima pod nadzorom iskusnih mentora, polaznici se navikavaju na realne uslove koji vladaju u jednoj visokotehnološkoj kompaniji i stiču neprocenjivo iskustvo koje kasnije mogu primeniti za napredovanje u karijeri.

Centar za praksu – Ovaj program za sticanje iskustva otvoren je za studente različitih profila. Program traje 3 meseca i podrazumeva boravak u softverskim kampovima u Beogradu i Kragujevcu, kao i rad na realnim projektima zajedno sa ComTrade stručnjacima.