Навигација

Презентација компаније ComTrade

Драги студенти,

Позивамо вас да у петак 24.05. у 15h у сали 61 присуствујете презентацији наше компаније.

ComTrade константно трага за начинима да унапреди своје људске ресурсе. Стога, желимо да вам представимо програме који су на располагању младим IT стручњацима. Програми су усмерени на рану идентификацију најталентованијих студената и њихово обучавање за рад у специфичним условима међународне IT компаније. Такође, представићемо и наше комерцијалне пројекте и различита искуства наших инжењера.

Ево неких од програма који стоје на располагању младим IT стручњацима:

ЕdIT (Education for Inovative Thinkers) - ComTrade већ традиционално организује међународну летњу школу програмирања под називом EdIT. Циљ летње школе је да се младим софтверским инжењерима који поседују основно теоријско знање пружи прилика да кроз практичан рад развију своје вештине и припреме се за успешну каријеру.

Радећи на пројектним задацима под надзором искусних ментора, полазници се навикавају на реалне услове који владају у једној високотехнолошкој компанији и стичу непроцењиво искуство које касније могу применити за напредовање у каријери.

Центар за праксу – Овај програм за стицање искуства отворен је за студенте различитих профила. Програм траје 3 месеца и подразумева боравак у софтверским камповима у Београду и Крагујевцу, као и рад на реалним пројектима заједно са ComTrade стручњацима.