Navigacija

Elektrijada 2013 - Počela prijava

Poštovane koleginice i kolege,

Počela je prijava za testiranja za takmičenja u nauci na Elektrijadi 2013. i trajaće do nedelje 14.04.2013. Prijavljivanje se obavlja preko Studentskih servisa, opcija Spiskovi. Testiranja će se obaviti u periodu od 15.04. do 30.04.2013. prema rasporedu koji će naknadno biti objavljen nakon završetka prijava. 

Pozivam vas da se prijavite u što većem broju kako bismo ostvarili što bolje rezultate i opravdali epitet "najboljeg fakulteta u regionu u oblasti elektrotehnike i računarsktva". Pored predstavljanja našeg fakulteta na ovom međunarodnom skupu, osvajanje individualne ili ekipne nagrade na Elektrijadi ulazi u dodatak vašoj fakultetskoj diplomi i daje vam prednost pri zapošljavanju.

Napomene:

  1. Programe takmičenja i zadatke sa prethodnih Elektrijada možete pronaći na zvaničnom sajtu Elektrijade: www.elektrijada.com (Dodatni materijal iz OET-a možete pronaći na dnu sledće stranice: http://oet.etf.rs/OET-rokovi.htm)
  2. Brucoši se ne mogu takmičiti iz Matematike 2, jer program ove discipline zahteva i znanja iz predmeta Matematika 3
  3. Ko prijavi Informatiku, mora da prijavi i Objektno orijentisano programiranje i obrnuto, jer se iste ekipe takmiče iz oba predmeta na Elektrijadi.
  4. Prijavljeni studenti će sve dalje informacije dobijati na studentske mejlove