Навигација

Електријадa 2013 - Почела пријава

Поштоване колегинице и колеге,

Почела је пријава за тестирања за такмичења у науци на Електријади 2013. и трајаће до недеље 14.04.2013. Пријављивање се обавља преко Студентских сервиса, опција Спискови. Тестирања ће се обавити у периоду од 15.04. до 30.04.2013. према распореду кoји ће накнадно бити објављен након завршетка пријава. 

Позивам вас да се пријавите у што већем броју како бисмо остварили што боље резултате и оправдали епитет "најбољег факултета у региону у области електротехнике и рачунарсктва". Поред представљања нашег факултета на овом међународном скупу, освајање индивидуалне или екипне награде на Електријади улази у додатак вашој факултетској дипломи и даје вам предност при запошљавању.

Напомене:

  1. Програме такмичења и задатке са претходних Електријада можете пронаћи на званичном сајту Електријаде: www.elektrijada.com (Додатни материјал из ОЕТ-а можете пронаћи на дну следће странице: http://oet.etf.rs/OET-rokovi.htm)
  2. Бруцоши се не могу такмичити из Математике 2, јер програм ове дисциплине захтева и знања из предмета Математика 3
  3. Ко пријави Информатику, мора да пријави и Објектно оријентисано програмирање и обрнуто, јер се исте екипе такмиче из оба предмета на Електријади.
  4. Пријављени студенти ће све даље информације добијати на студентске мејлове