Navigacija

PRIHVATI IZAZOV, ISKORISTI MOGUĆNOSTI!

Proleće nam se bliži. Kažu da se tada sve budi, ponovo ili možda po prvi put. Mnogi ga doživljavaju kao početak nečeg novog i pozitivnog. Za nekoga je to novi režim ishrane, za neke nova ljubav, za studente novi semestar i sve što on sa sobom nosi. Između svega toga, ono što je studentima velika prilika i prednost je mogućnost rada u studentskim organizacijama koje im nude lično i profesionalno usavršavanje. Ono predstavlja primenu teorijskog znanja stečenog na fakultetu kroz rad i volontiranje u organizaciji. Mi smo međunarodna studentska organizacija AIESEC i pozivamo te da dođeš na događaj “Upoznaj AIESEC” i saznaš sve što te zanima o našim aktivnostima i članstvu, kao i o tvojoj potencijalnoj ulozi u svemu tome. Prezentacija će biti održana 28. marta na Ekonomskom fakultetu sa početkom u 20h.

Samo su dve prilike u godini kada imaš šansu da postaneš član naše organizacije. Prijem novih članova vršimo u mesecu martu svake godine i ono što podrazumeva je popunjavanje prijave na zvaničnom sajtu organizacije, nakon čega sledi prezentacija svih mogućnosti koje AIESEC nudi studentima i koje će oni moći da iskuse angažovanjem u samoj organizaciji. Kroz rad u organizaciji studenti imaju priliku da budu u kontaktu i sarađuju sa mladim ljudima širom sveta, da steknu iskustva iz više oblasti nezavisno od toga šta studiraju, kao i da prisustvuju različitim konferencijama u zemlji i inostranstvu. Ono što AIESEC takođe nudi su razvojne i stručne prakse za studente svih fakulteta koje predstavljaju važan korak u njihovom praktičnom usavršavanju, a ujedno i značajnu stavku u CV-u koja im u budućnosti može pomoći pri nalaženju željenog posla.

AIESEC je najveća studentska organizacija na svetu, koja broji oko 86 000 članova u 115 zemalja  i pruža veliki spektar mogućnosti za svakog studenta. Kroz rad u timu članovi imaju šansu da osmisle, realizuju i vode projekte na temu ekonomije, ekologije, ugroženih socijalnih grupa, jezika, kulture i liderstva, a sve sa namerom ostvarivanja zajedničkog cilja - odgovornog ponašanja prema zajednici u kojoj živimo. Članovi tima mogu da usavrše svoja znanja u oblastima marketinga, odnosa sa javnošću, ljudskih resursa, informacionih tehnologija i finansija.

Više informacija o samoj organizaciji i mogućnostima koje su svim studentima na raspolaganju možete pronaći na www.ef.aiesec.rs i na zvaničnoj Facebook stranici.