Навигација

ПРИХВАТИ ИЗАЗОВ, ИСКОРИСТИ МОГУЋНОСТИ!

Пролеће нам се ближи. Кажу да се тада све буди, поново или можда по први пут. Многи га доживљавају као почетак нечег новог и позитивног. За некога је то нови режим исхране, за неке нова љубав, за студенте нови семестар и све што он са собом носи. Између свега тога, оно што је студентима велика прилика и предност је могућност рада у студентским организацијама које им нуде лично и професионално усавршавање. Оно представља примену теоријског знања стеченог на факултету кроз рад и волонтирање у организацији. Ми смо међународна студентска организација AIESEC и позивамо те да дођеш на догађај “Упознај AIESEC” и сазнаш све што те занима о нашим активностима и чланству, као и о твојој потенцијалној улози у свему томе. Презентација ће бити одржана 28. марта на Економском факултету са почетком у 20h.

Само су две прилике у години када имаш шансу да постанеш члан наше организације. Пријем нових чланова вршимо у месецу марту сваке године и оно што подразумева је попуњавање пријаве на званичном сајту организације, након чега следи презентација свих могућности које AIESEC нуди студентима и које ће они моћи да искусе ангажовањем у самој организацији. Кроз рад у организацији студенти имају прилику да буду у контакту и сарађују са младим људима широм света, да стекну искуства из више области независно од тога шта студирају, као и да присуствују различитим конференцијама у земљи и иностранству. Оно што AIESEC такође нуди су развојне и стручне праксе за студенте свих факултета које представљају важан корак у њиховом практичном усавршавању, а уједно и значајну ставку у CV-у која им у будућности може помоћи при налажењу жељеног посла.

AIESEC је највећа студентска организација на свету, која броји око 86 000 чланова у 115 земаља  и пружа велики спектар могућности за сваког студента. Кроз рад у тиму чланови имају шансу да осмисле, реализују и воде пројекте на тему економије, екологије, угрожених социјалних група, језика, културе и лидерства, а све са намером остваривања заједничког циља - одговорног понашања према заједници у којој живимо. Чланови тима могу да усаврше своја знања у областима маркетинга, односа са јавношћу, људских ресурса, информационих технологија и финансија.

Више информација о самој организацији и могућностима које су свим студентима на располагању можете пронаћи на www.ef.aiesec.rs и на званичној Facebook страници.